MINA VARDAGSBILDER

3/3 2012 Det var längesedan jag var inne och gjorde något på denna sidan,idag har vi varit hos Jonas och Laura på deras barndop det var deras lilla Dotter.Det var över 60 Personer.

Det var så jätte fint Dukat allt gick i Rosa!!!!!

Lasse och jag sitter och äter jätte god mat och dryck!!!

Det var jätte fina Tårtor!!!!

 

 

Här är Tavlan som Min Syster Målat åt mig som vi gav dem

i Present.....Johannes och Nattis spelade och sjöng i kyrkan.

8/10 2011 Var vi hos Jocke och Annelie på jätte god middag,Annelies mamma och hennes man var också där.Vi hade en jätte mysig kväll med mycket prat då jag och Annelies Mamma Lisbeth och jag kände varandra sen ungdomen.


 

 

26/6-2011 Idag har Anne-Lie och Jocke och Julia Anne-lies  hund Dexter och Eva och Alice varit här och ridit. Sen fikade vi nere vid stallet.

 

Alice gillar att posera framför kameran!

 

6/12 Alice har sovit över hos oss i helgen så kom jocke och Camilla och hälsade på så

 ungarna hade jätte kul.

 

 

 

 

3/11 Igår var Jocke och Camilla och barnen här deras lille Kevin  han kallar mig för famor också han är bara så skön, lille Kasper är ju så liten ännu 4 Månader så han är inte så van vid oss ännu.

 

22/8-2010  Idag har vi varit hos Helen och Jonas och druckit förmiddagskaffe jätte mysigt.Tänk vad mycket roligt Helen och Jonas och jag och Lasse varit med om.Jag kollar Li's väska.

26/12-09 Lena och Kjäll har varit här och tagit en fika sen hjälpte dom oss med att få igång alla digetala julklapparna vi fick av barnen .Det är alltid lika roligt när dom kommer.Jag och Lasse är lite tröga med alla nya grejer.

 

15/10 Idag har Eva och Alice varit här för Eva var ledig för hon åker till Honkong i morgon på affärsresa.Så dom åt lite middag med oss.

10/10-09  Söndag var vi på Barndop i Borgstena kyrka och Lunch i Prästgården i Fristad efter det var Nattis Syster Laura som döpte sin Lille MIO Lionel  Johannes och Nattis sjöng jätte fint i Kyrkan.

Johannes och Emma i Kyrkan

14/8-09  Idag har vi haft besök av Veronica och Tilde och Anton denna tjej och hennes man Vesa köpte en OES av mig 1992 sen dess har vi haft kontakt hela tiden.Vi känner dom som ungar i huset även våra barn umgås med dem.Jätte kul när dom kommer och hälsar på. Det var dessa som alltid var här och passade våra hundar när vi åkte till Norrköpin Nyköping i många år och så var det alltid någon av våra killar och deras respektive.

 

8/8-09  I eftermiddag har vi varit hos Lena och Kjäll på eftermiddags fika Johannes och Nattis Emilio och Emma och jag och Lasse Emma fick  mata ankorna med bröd det tyckte hon var jätte kul.Dom har en jätte fin utsikt från sin altan.Efter det följde Emma med oss hem och vi gick och tog ett dopp i poolen.

 

 

 

 

6/8 Idag har Lasse och jag haft våra 6 största barnbarn här på middag och dom åt med god aptit för det fanns inget kvar.Dom är så gulliga allihop och sade att det här får vi göra om igen.Det är ju roligt att dom vill komma hit nu när dom är så stora.Hundarna var jätte glada i dom allihop så det syndes att dom kände väldigt väl igen barnen Juli Hanna Filip Oskar Andreas

 

 

 

4/8-09 Lasse tryckte av en bild på mig när jag håller på att kamma ut Bengan,det är ju ingen liten vovve precis.För två månader sen var han nerrakad,nu har han hur mycket päls som helst men Lasse vill att jag skall kamma ut honom denna gången för han är ju jätte fin med päls.Jag fattar inte att det kan växa så fort............

18/7-09 I går åkte Anette och Fredrik hem eftter några dagar hos oss.

Deras hundar var väldigt tysta och snälla det måste jag säga hon hade två avkommer efter Otherwise Örjan (Molle) med sig efter två olika tikar men bägge två såg mycket bra ut, bra kropp bra bett och såg ut att få kanon päls.Skall bli kul att följa dem, jag önskar dem Lycka till i Fortsättningen.

Anette tog en bild på mig och lite hundar!

7/7-09 Idag har Eva och Göran och Josi varit och hälsat på med sina hundarDom har haft 5 hundar från mig men nu har dom köpt ett barnbarn till mina hundar bara för jag harju inte haft några valpar.Så dom har köpt honom på Na-Wa's Kennel han var jätte fin tycker jag.

Här är han tillsammas med Gunnar så stor blir han ju inte för Gunnar är en liten hane.

Eva Jossi och Göran och deras Vovvar

4/6-09   Igår var syrran och jag i Kalmar får våran Älskade Moster och min Gudmor fyllde 90 År och där fick vi träffa tre av våra kusiner en av dem hade vi inte träffat på 40-50 År så det var en mycket lyckad resa.Min Moster hade egen lägenhet och skötte sig själv med hjälp av sina barn ,4 rum och kök helt otroligt  att man kan vara så duktig vid så hög ålder.

Moster Anna-Lisa Lena och jag!!!!!!

4/5-09  Tor-Björn hoppade upp i sängen och satt och vaktade Kevin hela tiden mamma var på Toa.Det är helt otroligt vad förståndiga hundar är.

3/5-09   Idag döptes Kevin ( Karl- Evert) så vi har varit på Barndop.

i Byttorps Kyrkan i Borås

12/4 Påskdagen idag har vi varit hos Johan Nina Filip och Oskar och ätit en god middag och god efterrätt tänk vad det är härligt att få gå odh sätta sig vid dukat bord.Tusen tack Johan och Nina!!!!!!!

 

Oskar Jag Filip och Lasse

Nina och Johan och Lasse vi äter blåbärspaj och Vaniljsås och kaffe på altan

6/4-09 Idag har Camilla Lasse och jag krattat en hel del på vårt vårarbete,vi tar lite var dag så blir väl färdiga så småningom Mari-Lois och Magda tycker det är jätte kul när vi är ute.

 

5/4-09 Idag har Nattis och Johannes och barnen varit här och tatt en fika.Emilio tyckte det var jätte kul med hundarna han ville bara gå till dem. Han är inte något rädd för dom och hundarna tycker det är jätte kul.

Han lärde sig att ladda aktivitetsbollarna till hundarna till deras förtjusning ,här med mamma Natti

 

Johannes fick syn på att ett par tegelpannor hade flyttat sig så han hoppade upp på taket jag var livrädd,Lasse har velat gå upp men han har inte fått för mig

Emma och Jolin lekte i stallet med hästgrejerna och låtsades att dom red.

Nattis ville att vi skulle ta ett kort på Farmor och Barnbarnen.

 

 

                                                     Jag sköpte ett Gym till Kevin det tyckte han var kul   tänk vad vad dom fattar fasst han bara är 3 månader han slår på det hela tiden när han ligger under det.( Kevin är Jockes och Camillas lilla kille.)

       

Mina sonhustrur hade varit ute och käkat middag då denna lilla kattunge satt dyngvåt vid deras bil i parkeringshuset.Ulle tog upp honom och virade in honom i sin tröja och tog med sig honom hem.Ringde  polisen satte ut annons i Borås Tidningen ingen har saknat honom

Vad är det för folk som gör så här jag är så glad att mina sonhustrur är lika djurvänner som jag är.Så hör ingen av sig så får Midas som dom kallar honom säkert stanna kvar hos Ulle och Jonas och deras andra två katter. Där tror han nog att han kommit till Himelriket för dom katterna har det jätte bra.

Folk som tänker skaffa sig djur får inte bära åt sig så här,det är ju ett litet liv iallafall............... 

 

 

 

Jocke och Camilla med sin lille Kevin var här och hälsade på 4 dagar gammal ,Sotarn hade ett fasa sjå att lukta över den lille.Men sen släppte han inte blicken var Kevin var så han kommer nog att vakta honom skulle jag tro.

Han har varit hos oss några dagar nu Sotarn men idag följde han med hem.Men Lasse och jag har kallat den lille Karl-Evert hela tiden Camilla gått med honom så det namnet får han nog ha i Mollaryd!!!!

 

JUL AFTON 2008!!

I år firade allihop våra barn och vi julafton hos Jonne och Eva det var bara så mysigt. Tack allihop för våra fina julklappar!!!!!!!!

Jonatan Marika Jocke och Lasse sitter och väntar på maten.

 

Jonas och Ulle ger varandra en julkram.

Johan har hamnat inne i barnkammaren med Julia och Emma Elvis Alice och lille Emilio.

Johannes och Lasse sitter och snackar.

I köket var det full rulle. Nattis Ulle Julia och Jocke.

 

Tomten i full gång med Julklapparna!!!!

Alla kusinerna utan Tomten väldigt härligt gäng!

De stora Killarna med hattarna jag köpt till dem!

 

Kvällens värdinna Tack Eva och Jonne för en mysig Julafton.

 

Nere i matsalen spelade vi vuxna julklappsspel men ungarna tyckte det var lika roligt dom, det är väldigt kul när vi är allihop. Vi är ju 24 personer när vi är allaså familjen har blivit stor nu.

Alice och Emma jätte glada!

 

 

10/9-08 Camilla och Jocke är här och hälsar på så jag tryckte av ett kort på Camilla och Bengan

 

1/9-08 I går var syrran och jag och hälsade på Lena Jörgensen hon har ju fått sin nya valp Kingstone  rasen kan jag inte skriva för jag kommer inte ihåg det var någon Polsk PON.Lena fick ju låna Torsten här från mig när hennes OES gick bort men se Torsten skulle inte vara där han gjorde alla protester en hund kan göra så han är här  igen.Men hennes nya valp var genom go hund.Påmide så mycket om mina (OES).

 

27/8-08

Nu har vi varit nere hos Farmor och Gun-Britt hade bakat tårta för dom ville fira Lasse som fyller 65 År på fredag jätte mysigt

 

 

 

TILL START SIDAN../index.htm

       

           www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

 

Webbmaster Lisbeth Nyberg